Vergadering - Teambuilding - Congres

WADLOPEN

Uitdagend, actief en grensverleggend zijn de wadloop,- en zwerftochten. Laat u uitdagen door de natuur of verwonderen en verassen door de stilte, de schoonheid en de weidsheid.. Een prachtige ervaring om samen te delen.


Het Waddengebied

De Waddenzee en de Waddeneilanden vormen een uniek gebied in de wereld.  En  nergens anders in Nederland kun je nog zoveel ruimte, duisternis en stilte ervaren. U vindt een landschap van eilanden, wadplaten, geulen en prielen. Op de eilanden, op de wadplaten, onder water en in de wadbodem leven vele soorten vogels, vissen, planten en kleine organismen. Een groot deel van de Wadden staat sinds 2009 op de UNESCO Werelderfgoedlijst. 

Laat u leiden door de ervaring van drie generaties gidsen… U kunt kiezen uit verschillende wadlooptochten bijvoorbeeld een wadlooptocht naar Ameland en met de boot weer terug of een zwerftocht bij Noordpolderzijl.

Geniet na een actieve inspannende tocht van een ontspannen maaltijd en sluit de dag gezellig met elkaar af.  In Restaurant Eten op ’t Land staat een heerlijke maaltijd voor u klaar.  Laat u verassen door bijvoorbeeld een tapasmaaltijd of een warm buffet.

 

Dijkumerweg 2,

9914 TH Zeerijp

T 0596 58 11 99

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Open ma t/m zo
9.00 - 19.00 uur
Dagvers menu / expositie 
Keuken sluit om 18.00 uur

Groepen vanaf 10 pers. kunnen ook na 18.00 uur
reserveren in overleg

facebook twitter instagram