Vergadering - Teambuilding - Congres

GPS Gaming en Tochten

Op een ludieke/ spannende en of actieve wijze kennismaken met de omgeving? Dat kan met één van de interactieve GPS Tochten. 

 

In kleine groepjes op pad met een kaart of gps en mobiele telefoon op zoek naar punten een aanwijzingen in de omgeving je zult zelf de weg moeten bepalen aan de hand van een GPS. Alle opdrachten komen via SMS van de spelleider. Spannend tot het laatste moment!

 

Moordzaak:  Houdt je team van raadsels, spanning en snelheid? Dan is De Moordzaak wat voor jullie! Los de mysteries op, om tot de naam van de Moordenaar te komen. Gevonden? Dan zal er een grote run zijn op het Moordwapen! Wie vindt het wapen het eerst en wie gaat er met de hoofdprijs vandoor?

Durven, Denken, Doen:  Een spel met actie. Creativiteit, spanning en raadsels, maar ook actief bezig zijn? Dan is deze GPS Tocht het helemaal. Er zijn verschillende opdrachten. Durven en gewoon doen. Maar ook het geheugen zal getraind worden. Welk team durft de meeste punten binnen te halen?

Verhaal van….: Een creatieve activiteit van kortere duur, Inclusief veel plezier tijdens bijvoorbeeld een borrel. Leuk voor 'erbij'. Doel is om zoveel mogelijk zinsdelen te verzamelen. Als de tijd verstreken is, rest er nog één opdracht; maak een mooi verhaal van de gevonden zinsdelen! Een GPS-tocht die voor veel humor zorgt. 

Wereldreis: In kleine teams wordt er een interactieve reis door verschillende continenten (plaatsen in Nederland) gemaakt. Maar laat je niet pakken door de wereldpolitie. Op elk continent zijn er plekken te vinden, opdrachten uit te voeren of vragen te beantwoorden. Welk team weet als eerste de eindbestemming te halen?


Na één van bovenstaande GPS tochten is iedereen weer van harte welkom terug op Boerderij de Diek’n.  Een BBQ voor een ontspannen afsluiting van een avontuurlijke dag of een feestelijke  afsluiting met tapas.

 

 

Arrangement A :  

Arrangement B

Dijkumerweg 2,

9914 TH Zeerijp

T 0596 58 11 99

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Open ma t/m zo
9.00 - 19.00 uur
Dagvers menu / expositie 
Keuken sluit om 18.00 uur

Groepen vanaf 10 pers. kunnen ook na 18.00 uur
reserveren in overleg

facebook twitter instagram