Nieuwe Openingstijden op Boerderij de Diek'n

Onze eetgelegenheid zal  vanaf 1 juni, dagelijks, geopend zijn tussen 9.00 en 19.00 uur. De keuken sluit om 18.00 uur. Je kunt terecht voor een kopje koffie met huisgemaakte taart, lunch, borrel met hapjes of een warme hap. Je kunt gaan genieten van o.a. dagsoepen, heerlijke verse taarten en wisselende dagmenu’s bestaande uit verse streek en seizoensproducten. Na 18.00 uur kunnen groepen vanaf 10 personen alleen op reservering dineren. Dit kan zijn voor een gelegenheid met activiteit, maar ook voor (alleen) een diner in onze eetgelegenheid Eten op ’t Land.

Boerderij de Diek’n staat al sinds jaar en dag bekend als een plek waar je heerlijk kunt eten en voor een lekker kopje koffie met huisgemaakte taart terecht kunt. Maar ook een plek voor vergaderingen, feesten en partijen en een ruim aanbod van verschillende activiteiten.
Denk aan onze markten, tapasavonden met optreden, lezingen, kinderactiviteiten, theater en meer…

In de afgelopen jaren zijn er allerlei samenwerkingen ontstaan met collega ondernemers om het aanbod voor familie-,personeels-, en groepsactiviteiten te vergroten.
Boerderij de Diek’n wil zich de komende jaren dan ook nog meer gaan richten op optimale service en aanbod voor de groepsactiviteiten met nog steeds lekker eten natuurlijk!

Een greep uit ons aanbod voor een groeps-, familie-, of personeelsactiviteit :
* Lachworkshop
* Schilderworkshop
* Spiegelen met honden
* Te voet of met de huifkar naar Museum Helmantel
* Kookworkshop
* Diverse GPS tochten
En meer creatieve en muzikale, ontspannen of sportieve activiteiten … 

 

Wij hopen iedereen deze zomer weer op ons terras te mogen begroeten en nodigen iedereen met feestelijke plannen van harte uit om langs te komen voor een rondleiding en een gesprek over alle mogelijkheden, prijzen en arrangementen op maat.


Dijkumerweg 2,

9914 TH Zeerijp

T 0596 58 11 99

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Open ma t/m zo
9.00 - 17.00 uur
lunchkaart en expositie 

Groepen vanaf 10 pers. kunnen ook na 18.00 uur
reserveren voor diner/buffet
B & B gasten dagmenu reserveren in overleg

facebook twitter instagram