Er is altijd wel wat te zien of te doen

er op uit 250x250 expo trouwen

 

Van 7 april t/m 12 juni

Foto expositie Trouwen

 

Een expositie om in de liefdessferen te komen. In het kader van de Bruidsinloop op 11 mei exposeren Benaissa el Yamani van B-Visuals en Lyudia Stinissen met hun trouwfoto’s. Van 7 april t/m 12 juni ben je dagelijks van harte welkom tussen 9.00 – 17.00 uur
(bel even voor je komt of alle ruimtes te bezichtigen zijn (i.v.m verhuur).

Onze exposanten:
“Mijn doel is dat mensen door de foto’s die ik maak weer even worden meegenomen naar dat ene moment. Herinneringen, geuren, muziek, mensen, geluiden, alles komt weer terug bij het zien van die ene foto.”
Benaissa el Yamani

 

“Voor mij is een bruiloft – ‘the place to be’. De haastige voorbereiding van een bruid voor de grote dag, een traan in de ogen van de vader wanner hij haar voor de eerste keer met de bruisjurk aan ziet, de eerste ontmoeting met de bruidegom, ‘ja’ woord uitspreken, samen taart aansnijden en tot de ochtend dansen – dat zijn de momenten die snel worden vergeten door de hectiek van de dag maar opnieuw worden herbeleefd aan de hand van de foto’s die ik heb gemaakt. Als fotograaf ben ik steeds weer geïnteresseerd hoe ik het moment het scherpste vast kan leggen. Zodat mensen in de foto’s tot leven komen. Zodat ieder gewoon moment speciaal wordt.”

Lyudia Stinissen

 

 

van:
Tot: Check beschikbaarheid

Dijkumerweg 2,

9914 TH Zeerijp

T +31 (0)596 58 11 99

Wij zijn 7 dagen 
in de week te boeken.

Voor Eten (vanaf 10p)
Feesten en Trouwen
Zakelijke markt en Slapen.

 

"Geweldige plek. Rustig. Mooie omgeving. Gezellig ingericht. Je kunt er heerlijk (ook vegetarisch) eten. Vriendelijke, behulpzame mensen."

Nelleke Buzeman

facebook twitter instagram