Vergadering - Teambuilding - Congres

 

Teambuilding

Onderling contact, samenwerken, begrip voor de ander en betere onderlinge communicatie zijn een paar van de doelen die gesteld worden op een Teambuilding dag. Onze ruimtes, de omgeving en het verzorgen van catering op maat zorgen voor een ongecompliceerde dag. 

Maar Boerderij de Diek'n biedt meer. De juiste activiteit bij het juiste doel zoeken is bij een Teambuildingdag de grote uitdaging.

Wij bieden diverse arrangementen, creatieve en sportieve, maar ook trainers die in maatwerk trainingen het beste in het team naar boven halen.


Ons aanbod...

WADLOPEN

Uitdagend, actief en grensverleggend zijn de wadloop,- en zwerftochten. Laat u uitdagen door de natuur of verwonderen en verassen door de stilte, de schoonheid en de weidsheid.. Een prachtige ervaring om samen te delen.

Schilderen 

Met één van de kunstenaars die de workshop begeleiden werken jullie aan een gezamenlijk kunstproject. Je maakt kennis met een andere manier van samenwerken en na afloop kun je het kunstwerk meenemen en in het bedrijf presenteren.

Kookworkshop

 

Taken verdelen, handen uit de mouwen en een paar uur later het heerlijke resultaat van de dag opeten.   Samen werken, elkaar ruimte geven, elkaars inbreng respecteren en de aanwijzingen volgen.  Met een “lekker” doel zijn dit de ingrediënten van een Teambuilding Kookworkshop op Boerderij de Diek’n.

GPS Gaming en Tochten

Op een ludieke/ spannende en of actieve wijze kennismaken met de omgeving? Dat kan met één van de interactieve GPS Tochten. 

 

Dijkumerweg 2,

9914 TH Zeerijp

T 0596 58 11 99

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Open ma t/m zo
9.00 - 17.00 uur
lunchkaart en expositie 

Groepen vanaf 10 pers. kunnen ook na 18.00 uur
reserveren voor diner/buffet
B & B gasten dagmenu reserveren in overleg

facebook twitter instagram