top of page
Landzicht

Landzicht

Oranje Kamer

Oranje Kamer

Blauwe Kamer

Blauwe Kamer

Groene kamer

Groene kamer

Blauwe Kamer

Tweepersoonskamer op de eerste verdieping met een tweepersoonsbed. Wastafel in de kamer. Gebruik van toilet en badkamer met ligbad/douche op dezelfde verdieping.

1 Persoon € 60  2 Personen € 85 Excl Toeristenbelasting

  

Gele Kamer

Eénpersoonskamer op de begane grond. Toilet en douche in de kamer aanwezig. Er is mogelijkheid voor het zetten van thee en koffie.

1 Persoon € 65  2 Personen € 90 Excl Toeristenbelasting

 

Groene Kamer

Tweepersoonskamer op de eerste verdieping met twee één persoonsbedden. Wastafel in de kamer aanwezig.Gebruik van toilet en badkamer met ligbad/douche op dezelfde verdieping. Kamerjas is aanwezig. Ruimte voor een kinderbedje.

1 Persoon € 60  2 Personen € 85 Excl Toeristenbelasting

 

Oranje Kamer

Tweepersoonskamer met een tweepersoonsbed op de begane grond met aangepast toilet en douche/zitbad bij de kamer. Op deze kamer is tevens een koelkast en magnetron aanwezig. Er is mogelijkheid voor het zetten van thee en koffie.
Deze kamer biedt de mogelijkheid voor een extra éénpersoonsbed of kinderbed. 

Deze kamer is toegankelijk voor mindervaliden.

1 Persoon € 70  2 Personen € 95 Excl Toeristenbelasting

 

Hoogholtje (Familiekamer)

Avontuurlijk slapen op de hoogste plek in de boerderij. Het is dus wel even klimmen! Een familiekamer op de tweede verdieping met twee ruime bedstedes voor twee personen en een éénpersoonsbed.
Wastafel in de kamer. Toilet en douche een verdieping lager. Kamerjas is aanwezig. Er is mogelijkheid voor het zetten van koffie en thee. 

1 Persoon € 60  2 Personen € 85  3 Personen € 110   4 Personen € 135  5 Personen € 160 Excl Toeristenbelasting

Landzicht (Familiekamer)

Een familie-appartement met eigen opgang. De familiekamer bevindt zich op de eerste verdieping met een tweepersoonsbed met naar wens 1 tot 4 extra bedden. Op de begane grond bevindt zich een badkamer. In overleg is beneden keuken/zitruimte aanwezig met mogelijkheid voor het zetten van koffie en thee. 

1 Persoon € 70  2 Personen € 95  3 Personen € 120   4 Personen € 145  5 Personen € 170 6 Personen € 195 Excl Toeristenbelasting

 

bottom of page